Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Hius- ja Kauneuskulma
Susanna's    

Ajankohtaista            päivitetty 29.12.18

Ajanvarauksen linkki on uudistunut, noteshot.fi (ennen noteshot.com) Nettivarauksessa oli ollut ongelmia, mutta nyt linkkien pitäisi toimia! <3

 

Uusi meikkisarja Arabesque saapunut Suomeen ja Raumallakin sen löytää meiltä! Ihanaa luonnonkosmetiikkaa, mm. ylivertainen mineraalimeikkipuuteri ja mahtavat ripsivärit! :)

 

Liikkeessämme on aloittanut työt parturi-kampaaja Outi Wallenius syyskuussa -14. Häneltä myös meikkaukset ja intialaista päänhierontaa! Soita Outille: 040 7669907

Nettiajanvaraus!

Halusimme helpottaa asiakkaidemme arkea joten meillä on nyt 24-h nettiajanvaraus!
TÄSTÄ nettiajanvaraukseen!
Ilta-aikoja mahdollista varata puhelimitse!

Olemme avoinna sopimuksen mukaan, vaikka aamuvarhaisella tai iltamyöhään!

Puh. (02)-824 0143!


                      

Miraculos Oy
    on vuonna 1997 perustettu suomalainen riippumaton     kampaamoalan yritys. Hoito- ja muotoilutuotesarjoja on Four     Reasons, Color Mask, Let me be ja No nothing.
Värjäyksissä     käytämme pääosin KC colors värejä joilla loihdimme     upeat, kiiltävät sekä kestävät väritulokset.

                    www.kcprofessional.fi

Sim Sensitive
    Kotimaiset laadukkaat Sim Sensitive     hiustenhoitotuotteet ovat allergiatestattuja ja     hajusteettomia, jonka ansiosta ne sopivat koko     perheen käyttöön. System4 sarja on kehitetty     erityisesti hiuspohjan ongelmiin.

                            www.sim.fi

 

Goldwell Elumen
    Innovatiivinen, hiusta parhaalla mahdollisella tavalla     suojaava värjäysteknologia – ilman hapetetta ja     ammoniakkia. Poikkeuksellinen kiilto ja hehkuva värin     intensiteetti sekä erityisen pitkä värinkesto. Ei sisällä     fenyleenidiamiineja.
Korkean suorituskyvyn hiusväri ilman     hapetetta!
                          www.goldwell.fi

    

Sante - hennaväri
    Sante hiusvärit ovat hennavärejä. Sävyä tuomassa on     mm. cassiaa, pähkinän paloja, ratanianjuurta, kurkumaa,     indigoa, kahvia, puhajuurta, tuomipuun kuorta,     hibiscusta, raparperia. Värissä hoitavina aineosina     käytetään merileväuutetta ja vehnäproteiinia. Koska     väreissä ei ole kemiallisia hapetteita, niillä ei voi     vaalentaa hiuksia.

                           www.sante.fi